Multifoto EPF skolefoto tjenester - online bestilling
 
 
Om Multifoto

Multifoto har dyktige og kreative fotografer som fokuserer på det unike og spesielle ved hver enkelt. Våre gruppebilder er uerstattelige minner som du vil ha glede av i mange år! Vi fotograferer alt innen barnehage, skole, korps, kor og idrettslag. Vi har en stor markedsandel av skole- og barnehagefotograferingen her i Trondheim, og flere av våre barnehager har vi faktisk hatt sammenhengende i over 27 år!
Historikk

Multifoto startet sin virksomhet i Trondheim år 1984 med Svend Berggren som daglig leder. I 1986 flyttet Multifoto fra Trondheim til Heimdal sentrum, og i 2001 flyttet vi til Søbstadveien 38. Her ble det gjort store investeringer i framkalling- og produksjonsutstyr, samt studio og butikkutsalg. I de senere årene er utstyret byttet ut med nytt og moderne, så all kjemisk produksjon er nå avsluttet – vår produksjon er nå grønn og miljøvennlig!
2011

Flere av våre kunder krever enklere og mer effektiv bestillingsprosess, så for å kunne utvikle oss og vokse, har vi i 2011 investert i et nettbasert verktøy. Vi flyttet hele bestillingsprosessen over til Internett, og bildene blir skutt rett inn i vår internettportal. Vår kunder kan på denne portalen bestille produkter fra hele vårt produktsortiment og velge blant flere bilder! Belastningen på personalet i skolene/barnehagene vil bli betraktelig mindre, og sist men ikke minst, miljøet blir tatt vare på; bare de bildene som folk ønsker blir produsert.
Multifoto.no - Ringvålveien 6 7080 Heimdal - 91 39 34 16 - - E-post (Org. nr 915 276 962)