Om Multifoto

Multifoto har dyktige og kreative fotografer som fokuserer på det unike og spesielle ved hver enkelt. Våre gruppebilder er uerstattelige minner som du vil ha glede av i mange år! Vi fotograferer alt innen barnehage, skole, korps, kor og idrettslag. Vi har en stor markedsandel av skole- og barnehagefotograferingen her i Trondheim, og flere av våre barnehager har vi faktisk hatt sammenhengende i over 27 år!
Historikk

Multifoto startet sin virksomhet i Trondheim år 1984 med Svend Berggren som daglig leder. I 1986 flyttet Multifoto fra Trondheim til Heimdal sentrum, og i 2001 flyttet vi til Søbstadveien 38. Her ble det gjort store investeringer i framkalling- og produksjonsutstyr, samt studio og butikkutsalg. I de senere årene er utstyret byttet ut med nytt og moderne, så all kjemisk produksjon er nå avsluttet – vår produksjon er nå grønn og miljøvennlig!
2011

Flere av våre kunder krever enklere og mer effektiv bestillingsprosess, så for å kunne utvikle oss og vokse, har vi i 2011 investert i et nettbasert verktøy. Vi flyttet hele bestillingsprosessen over til Internett, og bildene blir skutt rett inn i vår internettportal. Vår kunder kan på denne portalen bestille produkter fra hele vårt produktsortiment og velge blant flere bilder! Belastningen på personalet i skolene/barnehagene vil bli betraktelig mindre, og sist men ikke minst, miljøet blir tatt vare på; bare de bildene som folk ønsker blir produsert.